Collision Space

We worked with our confidential Fortune 500 client’s internal design team to build-out and furnish a popular hallway, where employees were colliding and having spontaneous meetings. The goal was to design a space that emphasized “Hey, I’ve been meaning to meet with you. Do you have a few minutes?” while having a place to rest their laptop along with a whiteboard to start mapping out their plans and ideas.

In partnership with Special-T and input of their facilities manager, we executed and coordinated all design, plus on-time supply and installation of the furniture. The project included construction of high-top counters, flooring, paint, finishes, and a whiteboard. The millwork included providing and installing Special-T stainless steel post legs bar height; custom granite countertops; supplied and installed Mohawk flooring (better together C0097/ancestral 884); Johnsonite vinyl wall base; and installed client supplied glass whiteboard.

Have any questions?

Contact Jennifer today at 860-580-8001